Outsourcing napomáha priehľadnosti nákladov podniku - Piták, Jozef
Outsourcing predstavuje ekonomické výhody pre podnik. Nákladová štruktúra podnikov a ich znižovanie. Ponuka a prístup k dodávateľom, potrebných pre podnik. Analýza ekonomického a strategického hľadiska podnikania.