Kvalita pripravenosti absolventov stredných škôl na štúdium odborného anglického jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Jazyková kompetencia absolventov stredných škôl. Nedostatky evidované v lexikálnej a sémantickej kompetencii. Nedostatky evidované v gramatickej kompetencii. Problémy s tvorbou opytovacích viet.