Porovnanie výučby odborného anglického jazyka na FHI v minulosti a súčasnosti - Stradiotová, Eva, 1963-
Rýchly vývoj informačných a komunikačných technológií sa odzrkadluje aj vo výučbe odborného anglického jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave (EU). Vyučujúci anglického jazyka na EU pristúpili k nevyhnutnej aktualizácii učebných materiálov. Táto aktualizácia vyplynula z potreby prispôsobiť učebné materiály potrebám študentov EU na základe analýzy študijného programu Fakulty hospodárskej informatiky. Výsledkom tejto snahy su nové skriptá Business informatics, ktoré vyšli v nakladateľstve Ekonóm v roku 2009.