Zmena v riadení podporných procesov - facility management - Miške, Richard
Facility management (FM) predstavuje metódu riadenia organizácie, kde možno vzájomne zladiť pracovné prostredie, pracovníkov a pracovné činnosti. Definovanie facility managementu a jeho prínosy pre organizáciu.