Tiché vína a spotrebná daň - Šubík, Peter
Už od roku 2003, teda v čase, keď sa pripravovala legislatíva spotrebných daní nevyhnutná pre vstup SR do EÚ, existujú snahy zdaniť tiché vína inou ako nulovou sadzbou dane.