Účtovanie výdavkov na pracovné cesty podnikateľa a jeho zamestnancov - Gášpárová, Eva
Výdavky na pracovné cesty podnikateľa a zamestnancov. Náhrady výdavkov pri pracovných cestách podľa zákona o cestovných náhradách. Výdavky na spotrebované pohonné látky. Účtovanie výdavkov na pracovné cesty.