Nemocenské poistenie zamestnancov - Kováčiková, Eva
Zákon č. 543/2010 Z.z. je novelou zákona č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení. Definícia zamestnanca. Kto sa za zamestnanca nepovažuje. Vymeriavací základ na platenie poistného. Nemocenské je peňažná obligatórna dávka. Ošetrovné (OČR). Materská a jej vyplácanie. Vyrovnávacia dávka a jej vyplácanie.