Zahraniční investori: Zdroj zmien v manažmente na Slovensku? - Rusnák, Ján
Stupeň kultúrnej diverzity na Slovensku a zahraniční investori. Globalizácia a multikulturalizmus. Stret základných manažérskych systémov.