Gramatika v hospodárskej nemčine - Flochová, Eleonóra
Niektoré problémy, s ktorými sa učitelia stretávajú pri výučbe odborného jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Medzi ne sa zaraďujú aj niektoré gramatické javy, ktorými sa treba zaoberať aj pri výučbe pokročilých študentov, najmä tie, ktoré sú typické pre odborný text.