Vplyv zmeny sadzby dane z pridanej hodnoty na spotrebiteľské ceny a objem dane - Strieška, Ľubomír
Analýza dopadov zvýšenia sadzby dane z pridanej hodnoty na spotrebiteľské ceny a na objem spotreby (výroby). Obchodná stratégia a správanie trhových subjektov. Metodika a modely riešenia problému.