Budování značky a možná role personálních agentur - Antošová, Klára
Mnohým spoločnostiam sprostredkovávajú kandidátov personálne poradenské spoločnosti. V tejto etape náborového procesu môže personálna agentúra zohrať významnú úlohu pri budovaní pozitívneho alebo negatívneho obrazu zamestnávateľa.