Lisabonská stratégia: úloha vzdelania a viacjazyčnosti v budovaní znalostnej spoločnosti - Laskovičová, Tatiana
Znalosť cudzích jazykov ako jeden z predpokladov modernej európskej vzdelanosti. Výučba cudzích jazykov v Slovenskej republike. Lisabonská stratégia vo výučbe cudzích jazykov. Implementácia Lisabonskej stratégie v Slovenskej republike.