Na co byste při úspěšném pohovoru neměli zapomenout - Urban, Jan
Ak chceme uchádzača lepšie poznať, je potrebné položiť mu otázky, ktoré nečaká. Tak zistíme ako skutočne uvažuje. Šesť základných otázok.