"Europeniaze" pre slovenské subjekty - Valachovičová, Viktória
Slovenské subjekty, okrem iných zdrojov, môžu profitovať z financií EÚ. Ako sa môžu subjekty uchádzať o európske finančné prostriedky. Zložitosť problematiky finančnej podpory v programovacom období 2007 - 2013 odrádza mnohé slovenské subjekty. Kde treba hľadať pomoc. Vybrané komunitárne programy. Iné možnosti podpory. Čerpanie eurofondov ku koncu marca 2011.