Nachádza finančný controlling uplatnenie aj v malých a stredných podnikoch? - Šebej, Vladimír
Najefektívnejšie spôsoby zvyšovania konkurencieschopnosti podnikov. Efektívne riadenie malých a stredných podnikov. Podnikateľské prostredie a funkcie finančného controllingu. Význam finančného controllingu v malých a stredných podnikoch.