Konkurencieschopnosť slovenských regiónov - Šúbertová, Elena
Podnikateľské prostredie na Slovensku podľa správ Svetového ekonomického fóra a Svetovej banky. Úroveň kvality podnikateľského prostredia a jeho hodnotenie podľa Podnikateľskej aliancie Slovenska a Národnej agentúry pre rozvoj malého a stredného podnikania. Analýzy.