Vplyv informačných a komunikačných technológií na ekonomický rast a konkurencieschopnosť podnikov - Benešová, Dana, 1958-
Indikátory merania dopadu IKT na ekonomický rast a podnikovú výkonnosť. Vzťah využitia informačných technológií a rastu produktivity. Trendy v zavádzaní a využívaní informačných a komunikačných technológií. Vplyv hospodárskej krízy na rozvoj informatizácie spoločnosti.