Spolupráca s lokalitami kultúrneho dedičstva za účelom rozvoja cestovného ruchu - Litomerický, Juraj
Možnosti spolupráce v lokalitách UNESCO za účelom rozvoja cestovného ruchu v nich. Stimulácia dopytu po službách cestovného ruchu v lokalitách UNESCO presadzovaním vysokej kvality služieb prostredníctvom štandardov. Možnosti rozvoja cestovného ruchu v lokalitách UNESCO prostredníctvom zákona o cestovnom ruchu. Rezervy v marketingových aktivitách lokalít UNESCO.