Proces vývoja ekonomiky Slovenska v súvislosti s prijatím Slovenskej republiky do eurozóny - Strážovská, Helena
Makroekonomické ukazovatele vstupu Slovenska do eurozóny. Podniky ako tvorcovia ekonomického rastu. Hlavné ciele stratégie Európa 2020.