Vymedzenie základných pojmov vo vzťahu k cestovnému ruchu - Tobolářová, Kristína
Problematika terminológie v cestovnom ruchu. Obsahová náplň najčastejšie používaných pojmov vzťahujúcich sa k cestovnému ruchu.