Znalosti ako konkurenčná výhoda podniku - Tekelová, Zuzana, 1987-
Zmeny podnikateľského prostredia a využívanie znalostí v ďalšom rozvoji podniku. Rast kvality ľudských zdrojov prostredníctvom rozširovania znalostí a zručností. Implicitné a explicitné znalosti. Znalostný manažment a rozvíjanie intelektuálneho kapitálu.