Využitie poznatkov z oblasti interkultúrnej komunikácie vo výučbe predmetu Obchodné rokovania v anglickom jazyku - Hulajová, Ľubica
Ciele učebného predmetu Obchodné rokovania v anglickom jazyku. Verbálna a neverbálna komunikácia. Interkultúrna komunikácia. Profily negociátorov.