Plánovanie výnosov a nákladov pomocou CVP analýzy - Tóthová, Alena, 1968-
Triedenie nákladov a ich dôležitosť pri riadení objemu produkcie a zisku. Krátkodobé plánovanie výnosov a nákladov v časovom úseku jedného roka. Štruktúra a množstvo vyrábanej produkcie. Použitie CVP analýzy.