Osobitosti výnosov v účtovníctve rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií a obcí - Šabíková, Ingrid
Subjekty štátnej správy a samosprávy účtujú o výnosoch v účtovej triede 6 – Výnosy (príloha č. 1 opatrenia Ministerstva financií SR z 8. augusta 2007 č. MF/16786/2007-31, ktorou sa ustanovuje rámcová účtová osnova pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky).