Spoločenská zodpovednosť firiem - Vasilenková, Diana
Marketingové chápanie spoločenskej zodpovednosti firiem známe pod pojmom Corporate social responsibility (CSR). Podnikanie typu "triple-bottom-line business". Ekonomické, sociálne a environmentálne ciele. Prístupy stakeholderov a zaistenie ziskovosti. Záväzky plynúce zo spoločenskej zodpovednosti firiem.