Management of the enterprise under conditions of crisis - Grznár, Miroslav
Kríza vo výrobnom priemysle Slovenskej republiky. Podniky a krízová situácia. Slovenské podniky v kríze. Hľadanie cesty z krízy. Metódy plánovania v období krízy. Reštrukturalizácia podnikov ako spôsob prekonania krízy.