Aktuálnosť interdisciplinárneho prístupu k aplikácii metodiky Balanced scorecard - Brixová, Janette
Analýza súčasného stavu implementácie metodiky Blanced scorecard (BSC) s dôrazom na identifikáciu kľúčových problémov v oblasti softvérovej podpory BSC a závislosti medzi informačným systémom podniku a modelom podnikania. Výsledky dotazníkového prieskumu realizovaného v podnikoch pôsobiacich v SR.