Gender Differences in Wages - A Comparison of the Proportion of Men and Women Belonging to Different Earnings Intervals - Kotlebová, Eva
Príjmy zamestnaných mužov a žien - porovnanie proporcií v štyroch regiónoch. Pre analýzu bola použitá vzorka z EU SILC. Základné výsledky. Bayesian odhad proporcií.