Európsky systém obchodovania s emisiami (EU ETS) - Urblíková, Daniela
Základné princípy európskeho systému obchodovania s emisiami (EU ETS). Národné alokačné plány. Trh s emisnými povoleniami. Rozsah systému. Systém kontroly. Pravidlá prideľovania kvót skleníkových plynov.