Princípy ohodnocovania životného portfólia - Bilíková, Mária, 1951-
Moderné trendy modelovania životného poistenia. Určovanie hodnoty portfólia podľa Solventnosti II, podľa IFRS a určovanie trhovo konzistentnej Embedded value.