Guerilla marketing - aplikácia vybraných nových trendov v praxi - Židó, Marián
Marketingové nástroje a pravidlá guerilla marketingu. Zakladateľ guerilla marketingu, J. C. Levinson. Vybudovanie dôvery prostredníctvom vzťahov s verejnosťou. Využívanie slova a činnosti ZDARMA - drobné darčeky, vzorky, informácie, služby. Guerilla marketing v praxi.