Analýza úverovej angažovanosti a úverového rizika komerčných bánk v Slovenskej republike v období 1993-2009 - Ľochová, Jana
Vývoj úverovej angažovanosti komerčných bánk v SR a vývoj výšky úverového rizika s dôrazom na zmeny spôsobené finančnou krízou. Vplyv hospodárskej krízy (na rozdiel od finančnej) na bankový sektor SR.