Prepočet účtovnej závierky na cudziu menu podľa IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
Medzinárodné štandardy IFRS sa okrem iného zaoberajú aj situáciou, keď podnik uskutočňuje svoje obchodné transakcie vo viacerých menách a musí ich prepočítať na spoločný základ.