Brief Genesis of the North Atlantic Air Transport - Grančay, Martin, 1984-2024
Vzťahy civilného letectva medzi USA a Európskou úniou. História a pôvod týchto vzťahov. Éra "otvorenej oblohy". Dohoda o voľnom lietaní medzi USA a Európskou úniou podpísaná v roku 2007.