Schvaľovanie IFRS v podmienkach Európskej únie - Tumpach, Miloš, 1970-
V Úradnom vestníku Európskej únie bolo 9.4.2008 publikované spoločné Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady č. 297/2008, ktorým sa upravuje doteraz uplatňovaný postup pri schvaľovaní štandardov IFRS v Európskej únii.