Interview - štetec v rukách náborového umelca - Uriga, Ján
Sofistikované metódy výberu zamestnancov v modernej personalistike. Manažér, špecialista pre nábor a výber zamestnancov (recruitment manager, staffing manager). Úspešnosť riadenia a realizácie náborového a neskôr výberového procesu. Behaviorálne interview.