Budúca pozícia firmy: záujem o zisk aj blaho spoločnosti - Chomová, Katarína, 1983-
Spločensky zodpovedné podnikanie firiem, ktoré zahŕňa vonkajšie prostredie, sociálne a environmentálne činnosti. Posun k takzvaným trom "P": ľudia (people), profit (výnos), planéta (planet). Synergický efekt tvorby ekonomicko-sociálno-environmentálnych záujmov.