Biomedical application of form measurement and coordinate metrology - Horníková, Adriana
Merania ne-technických štruktúr, objektov pomocou počítačovej techniky. Vyhodnotenie dát a aplikácia. Mikrogeometria ako významný fenomén. Výsledky meraní sú základom pre zlepšenie a optimalizáciu práce v biomedicínskej technike a priľahlých oblastiach.