Regionálna analýza výdavkových a príjmových skupín - Vojtková, Mária, 1966-
Autorka sa zamerala na charakterizovanie životnej úrovne na základe ukazovateľa čistých peňažných výdavkov a príjmov domácností prepočítaných na jedného člena domácnosti v jednotlivých krajoch Slovenska v roku 2008. Zdrojom spracovaných údajov je štatistika rodinných účtov.