Kultura projektově orientované společnosti - Bočková, Kateřina
Pozícia projektovej kultúry v rámci projektovo orientovanej spoločnosti. Pojem projektová kultúra. Dôležitosť projektovej kultúry vo vzťahu k úspešnému projektovému manažmentu. Analýza súčasného vzťahu projektovej kultúry v projektovo orientovaných spoločnostiach Českej republiky.