Postavenie a význam verejnej správy v regionálnom rozvoji - Bačík, Radovan
Podstata a význam regionálneho rozvoja. Realizácia jednotlivých obsahov programových dokumentov regionálneho rozvoja prostredníctvom finančných príspevkov, ktoré sú v najväčšej miere čerpané z Európskej únie. Samospráva a inštitúcie regionálneho rozvoja.