<The> Impact of Governance and Infrastructure on Innovation - Sivák, Rudolf, 1955-
Proces inovácie a literatúra k problematike. Vplyv vlády a infraštruktúry, iné premenné. Údaje a ekonomická špecifikácia. Výsledky prieskumu.