Kvalita slovenských vysokých škôl z pohľadu medzinárodných rankingov - Belkovicsová, Daša, 1982-
Nevyhnutnosť zabezpečiť adaptáciu vysokoškolských vzdelávacích inštitúcií pre potreby vedomostnej spoločnosti. Medzinárodné rankingy vysokoškolských vzdelávacích inštitúcií.