Územné konsolidačné reformy v európskych podmienkach - Klimovský, Daniel
Decentralizácia ako predpoklad i dôvod konsolidačných reforiem. Diferencované obecné štruktúry a konsolidačné postupy vo vybraných krajinách (Bulharsko, Litva, Česká republika, Dánsko, Nemecko). Možnosti pre Slovensko. Očakávaná komunálna reforma.