Strategic thinking and strategic approach in small and middle-sized manufacturing firms - Papula, Ján
Malé a stredné podniky (MSP) v meniacom sa prostredí. Potreba strategického myslenia v súčasných malých a stredných podnikoch. Výhoda súťaživosti v MSP. MSP a podniková stratégia. Koncepcia strategického podnikania v strategickom manažmente MSP. MSP a tvorba dlhodobej výhody konkurencieschopnosti. Kritické zdroje môžu ovplyvniť výhody v MSP.