Personálne hľadisko členenia nákladov v podniku - Teplická, Katarína
Personálne náklady a ich viazanosť na transformačné procesy podniku. Kvalita ľudského kapitálu. Štruktúra nákladov a oceňovanie výkonov pracovníkov. Klasifikácia nákladov v oblasti personálnych činností.