Trendy daňovo-odvodovej politiky vo vybraných krajinách OECD - Repková, Denisa, 1983-
Prehľad vybraných daňovo-odvodových reforiem a zmien, ktoré je možné označiť za trendy v daňovo-odvodovej politike. Daňovo-odvodové reformy v Austrálii, na Novom Zélande, v Dánsku. Daňovo-odvodové zmeny v krajinách OECD v dôsledku globálnej krízy. Daňovo-odvodové zmeny v oblasti správy daní na Slovensku.