Vykazovanie nepeňažných transakcií podľa IFRS - Tumpach, Miloš, 1970-
V prípade zostavenia účtovnej závierky podľa štandardov IFRS sa môžu podniky stretnúť s otázkami, ako oceniť, zaúčtovať a vykázať nepeňažné transakcie.