Prvý krok ku schváleniu noviel IAS 1 a IFRIC 14 v krajinách Európskej únie - Tumpach, Miloš, 1970-
Sekretariát Európskej komisie publikoval v máji 2008 odporúčanie Európskej poradnej skupiny pre finančné vykazovanie (EFRAG) týkajúce sa schválenia novely IAS 1 zo septembra 2007 a interpretácie IFRIC 14 z júla 2007. Bol to prvý krok k schváleniu uvedených noriem v členských krajinách Európskej únie.