Úverové financovanie malých a stredných podnikov v SR prostredníctvom Európskej investičnej banky - Hyránek, Eduard, 1955-
Oboznámenie s formami podpory od Európskej investičnej banky a jej úlohou v oblasti podpory podnikania. Analýza doterajšej podpory banky a poukázanie na to, akým smerom sa bude jej činnosť v tejto oblasti do budúcna v čase krízy vyvíjať.